13 Şubat 2012 Pazartesi

Çağın Polisi Şiir Yarışması

Çağın Polisi Şiir Yarışması kısa bir süre sonra sona erecek! Acele edin, ödülü kapın.


ÇAĞIN POLİSİ DERGİSİ ŞİİR YARIŞMASI


ŞARTNAMESİ


 

Amaç ve Kapsam:

1) Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü (10 Nisan 2012)  vesilesiyle Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (TEMÜD-DER) yayın organı ve işletmesi olan “Çağın Polis Dergisi” 13 Şubat-26 Mart 2012 tarihlerini kapsayan “Polis” konulu şiir yarışması düzenlemiştir.

Katılma:

2)15 yaşını doldurmuş ve bu şartnamede belirtilen hususlara uygun (3. maddedekilerin dışında) her Türk vatandaşı yarışmaya katılabilir.

3) Aşağıda belirtilen şahıslar yarışmaya katılamazlar.

a- Temüd-Der  üyeleri ve bunların birinci  deredeki yakınları.

b- Tanınmış şairler ve birinci derecedeki yakınları.

c- Yarışma jürisi üyeleri ile birinci derecedeki yakınları.

 İstenilen Belgeler ve Süre:

 

4)Yarışmaya katılmak için;

a- Bilgisayarda itinalı olarak yazılmış A/4 ebadında bir sayfayı aşmayan şiir. (Her yarışmacı, şiirini istediği vezinde ve uygun gördüğü başlık altında yazdıktan sonra altına kendi el yazısıyla adını, soyadını yazarak imzalayacaktır. Ayrıca şiir kağıdının arka yüzüne yarışmacılar kendilerine ulaşılacak telefon, e-posta ve yazışma adreslerini doğru ve okunaklı şekilde mutlaka yazacaklardır.)

b- Fotoğraflı ve onaylı nüfus cüzdan sureti (onay, muhtar, noter veya nüfus idaresi tarafından yapılabilir.)

c-Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma DerneğininFinansbank Maltepe/ANKARA Şubesindeki IBAN: TR68 0011 1000 0000 0033 5252 97 no luişletme (Çağın Polisi-ŞİİR) hesabına yatırılmış 15,00 TL. (Onbeş TL.) katılım payı dekontunun aslı ya da foto-kopisi.(Dekontun üzerinde yarışmacının adı, soyadı , TC.vatandaşlık no. su ile yazışma adresi açık ve net olarak belirtilmiş olacaktır. Türkiye’nin bütün Finansbank şubelerinden yukarıda belirtilen hesaba yapılacak katılım payı havaleleri ücretsiz olarak gönderilebilecektir. Bu konuda olabilecek bir sorun için irtibat numarasından bilgi ve yardım talep edilebilir.)

d- a,b,c maddelerinde istenilen bilgi veya belgeler eksiksiz olarak kapalı zarf içinde APS olarak ÇAĞIN POLİSİ- ŞİİR YARIŞMASI: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 99/7 Maltepe/ANKARA adresine gönderilecektir.

e- 26 Mart 2012 günü saat 17.00’ye kadar ulaşmayan belgeler ve postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

f-  Katılım payı yatıran ve belgeleri  ulaşmış olan yarışmacılara, katılım payları için düzenlenecek faturalar adreslerine gönderilecektir.

Değerlendirme, Jüri ve Ödül:

5) Çağın Polis Dergisine ulaşan şiirler (4) edebiyat öğretmeni, Temüd-Der yönetim kurulunca belirlenecek (3) Temüd-Der üyelerinden oluşacak jüri tarafından değerlendirilerek, ödüle layık bulunanlar en geç  06 Nisan 2012 tarihi itibariyle www.temudder.org.tr internet adresinde ve Çağın Polisi Dergisinin Nisan sayısında yayınlanacaktır.

6) Jürinin yapacağı değerlendirme sonuçlarına göre;

Birinciye 7.500,00 TL. (Yedibinbeşyüz lira)

İkinciye 5.000,00 TL. (Beşbin lira.)

Üçüncüye 2.500,00 TL. (İkibinbeşyüz lira.) ve bir yarışmacıya da Jüri Özel Ödülü  verilecektir. Ödül kazanan yarışmacılara Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü olan 10 Nisan 2012 tarihinde Ankara’da düzenlenecek törenle ödülleri kendilerine takdim edilecektir.

Diğer Hükümler:

 7) Her yarışmacı, bir kez başvuru ile ve yalnızca bir şiirle yarışmaya katılabilir.

8)Gönderilecek şiirler, daha önce internet ortamı dahil hiçbir yerde yayınlanmamış olacak, başkalarına ait şiirlerden kısmen de olsa alıntı yapılmamış ve çağrıştıracak şekilde kopya edilmemiş olacaktır.

9)18 yaşından küçük olup da ödül kazanan yarışmacıların ödülleri, kanuni vasilerine teslim edilecektir.

10) Yarışma amacıyla gönderilmiş olan şiirler dereceye girsin ya da girmesin sahiplerine iade edilmeyecektir. Şiirler TEMÜD-Der’in yazılı izni olmaksızın tamamen, ya da kısmen yayınlanamaz, kopya edip çoğaltılamaz. Gerektiğinde Çağın Polisi Dergisi tarafından yayınlanacak. Kitapta yer alması uygun görülen şiirler için sahiplerine telif hakkı ödenmez.

11) Yarışma şartnamesinde belirlenmiş olan hususlara uymayanlar, eksik bilgi ve belge verenler, yarışmaya katılmaları uygun görülmeyenlerin gönderdikleri şiirler değerlendirme dışı bırakılacağı gibi ödül almış olsalar bile derecelerinin iptali ile ödülün iadesi işlemi yapılacaktır.

İRTİBAT TELEFONU: (0312) 230 05 92

E-MAİL: genelsekreter@gmail.com, genelsekreter@caginpolisi.com.tr

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011 PMYO - PMYOHaber.Blogspot.Com - (Polismyo.com)
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top