23 Temmuz 2012 Pazartesi

Polis eşi intihar etti



Gölcük Şirinköy Kalıcı Konutları`nda oturan Polis memuru Bora Demir`in eşi İpek Demir eşinin beylik silahı ile intihar etti.


İddialara göre Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli trafik polis memuru olarak görev yapan ve Şirinköy Kalıcı Konutları 13. Ada B1/7 adresinde ikamet eden Bora Demir 2007 yılında ilimize tayin oldu. O tarihten itibaren Gölcük`te ikamet eden Bora Demir, eşi İpek ve iki çocuğunun bilinen herhangi bir sorunu yoktu.


 

TAYİN İSTEDİLER ÇIKMADI

Polis memurunun eşi İpek Demir`in ablası da yine Göcük`te ikamet ediyordu. Ne ailesiyle ne de eşiyle herhangi bir sorunu bulunmayan İpek Demir`in Gölcük`e alışamadığı bu nedenle İstanbul`a tayin istedi. Ancak Bakanlık bu tayini olumsuz bularak reddetti. Buradan gitmek isteyen İpek Demir de iddialara göre bu nedenle bunalıma girdi.

EŞİNİN TABANCASIYLA
Geçtiğimiz gece sabaha kadar görev yapan polis memuru Bora Demir mesai çıkışı evine gelerek istirahate çekildi. Öğlen saatlerinde uyanan Bora Demir yanına çocuklarını da alarak evden dışarıya çıktı. Evde tek başına kalan iki çocuk annesi  İpek Demir ise girdiği bunalım sonucu eşinin beylik tabancısını başına dayayarak tetiği çekti. Talihsiz kadın kanlar içerisinde yere yığıldı. Silah sesi üzerine eve gelen  ablası kardeşini kanlar içerisinde buldu.

KURTARILAMADI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz kadını ambulansla ilk olarak Gölcük Devlet Hastanesine kaldırdı. Durumunun ağır olması nedeniyle İzmit Seka Devlet Hastanesine sevk edildi. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Eşinin öldüğünün haber alan Bora Demir de gözyaşlarına boğuldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2011 PMYO - PMYOHaber.Blogspot.Com - (Polismyo.com)
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top